MENU

Tuba Ádám, fotós

HUN SK EN

Signal app
Signal app
Whats App
Whats App
Telegram
Telegram

Szabad időpontok

Egyenlőre nincs kijelölt szabad időpont.
Kérlek lépj velem kapcsolatba és betervezzük a fotózásodat.

Fotózás menete

Minden fotózás előtt átbeszéljük, hogy mit szeretnél és egyeztetjük az elvárásokat. Egy előzetes beszélgetés nagyban segít, hogy a fotózáson ne idegenként találkozzunk és ezáltal a legjobb fotók születhessenek Rólad. Telefonos vagy online konzultációt én állom és nagyon szívesen adok ötleteket is.

A természetes fényt kedvelem, mert az igazit mutatja. Kint fotózok, ha lehetséges. Legyen az a városban vagy a természetben. A hölgyek sminkjét és a haját rájuk bízom. A stylistod a fotózásra is elkísérhet.

Szeretek időt adni a fotózásra és közben közösen átnézni a fotókat. Az általad kiválasztott fotókat később kidolgozom.

A képeket digitálisan adom át, egy privát internetes megosztással, de megbeszélés alapján máshogy is el tudom juttatni a képeket.

Rólam

A fotózás egy családi kiránduláson kezdett érdekelni, amikor igyekeztem minél érdekesebben lefotózni a tájat. Rájöttem, hogy egy kis igyekezettel úgy tudom megörökíteni a képet, mint ahogy emlékezni szeretnék rá a későbbiekben.

A munkám során nagyon sok lehetőségem volt a fotó és videó technológiák tanulására és alkalmazására. Elsőként a régi fotók digitalizálása és retusálása volt a kihívás később már fotóriportokat készítettem különböző társasági eseményekről.

Szerintem a fénykép utómunka nélkül csak félkész termék. A fotóimat minden esetben módosítom, hogy minél jobban adja vissza a közös elképzeléseinket.

Főleg Somorja környékén fotózok, de Dunaszerdahelyen és Pozsonyban is elérhető vagyok. A kedvencem a portré fotózás és a különleges autók fotózása és nem utolsósorban a fesztiválok hangulatának a megörökítése. Nyitott vagyok a többi témára is csak esküvő fotózást nem vállalok.